Saturday, September 8, 2012

Restaurant owner found guilty of setting up phony sex-site profile for diner who slammed eatery

The website of Mambo, a Central and South American restaurant in Ottawa.

A Canadian restaurant owner set up a phony profile on a sex website and sent X-rated emails to get revenge on a diner who posted negative reviews, a court ruled.

Marisol Simoes, 42, who co-owns two trendy eateries in Ottawa, Ontario, used Elayna Katz's name and photos when she created the adult profile, which boasted that Katz was "a tiger in the bedroom," who liked transgender mates and group sex, Canada's QMI News reported.

Simoes used Katz's wedding photos for the profile, and also sent emails to Katz's bosses at Federation of Canadian Municipalities professing the same kinky tastes, QMI reported.

The restaurateur was found guilty of criminal libel on Thursday. She's scheduled to be sentenced on Nov 8.

Katz said she was targeted because she wrote a bad review of one of Simoes' eateries, Mambo Nuevo Latino, on the website restaurantthing.com in 2009.

Katz complained that the service at Mambo was rude and slow, and that her server brought her a pasta dish with olives when she'd asked for it without olives.

Staff at the ByWard Market neighborhood spot also tried to charge her for two dishes even though she sent the first one back, Katz said, the Ottawa Citizen reported.

Investigators noted the similarities between the language in the emails, profile, and some of Simoes’ online postings, and also tracked her using her IP address.

The profile was set up using a log-in with Simoes’ information.

At the trial, the restaurant owner argued that her husband or one of her employees may have used her computer to create the profile and send the emails.

Katz said she felt vindicated by the judge's decision.

"It's slightly ironic that the (bad press) she was trying to avoid was the one thing that came out of all of this," Katz told the Citizen. 

1 comments:

Trong phong thủy văn phòng, hình dáng, màu sắc, kích thước bàn làm việc sẽ mang lại năng lượng và vận may khác nhau cho chủ nhân của nó. Dưới đây là những gợi ý để chọn nhưng m bàn làm việc văn phòng giá rẻ mẫu hợp với bạn nhất. Đầu tiên, việc chọn lựa một chiếc bàn làm việc phù hợp sẽ giúp bạn khơi dậy khả năng sáng tạo của mình một cách hữu hiệu. Bạn nên sử dụng không gian riêng này để cân bằng với môi trường làm việc tổng thể xung quanh.
Chẳng hạn nếu sếp bạn là người khó tính, thì bạn có thể làm dịu bớt tính khó chịu của người đó bằng cách sử dụng bàn làm việc bằng gỗ có màu kem nhạt hay nâu.
Theo các chuyên gia phong thủy, khi chọn bàn làm việc, bạn nên cân nhắc đến các yếu tố như lọai bàn đó có tạo sự thoải mái cho bạn, giúp bạn tạo ấn tượng tốt với đối tác sẽ làm việc hay không?
Về chất liệu của mỗi bàn văn phòng hcm , thông thường người ta thích chọn lọai gỗ tốt (gỗ thích, gỗ sồi, gỗ tếch, gỗ thông..), lý do là bề mặt sáng loáng, bóng mượt của gỗ tạo hiểu quả dương về mặt tinh thần, giúp duy trì năng lượng và giảm stress.
Kích thước của bàn làm việc cũng rất quan trọng. Một chiếc bàn làm việc lớn tượng trưng cho quyền lực của bạn trong công việc. Tuy nhiên, ngồi ở một chiếc bàn quá lớn sẽ khiến cho bạn không thể với tới các vật phẩm, đặt ở xa, khi đó quyền lực của bạn sẽ bị sút giảm.
Nếu bạn có nhu cầu chọn mua mẫu bàn cho văn phòng làm việc của mình thì bạn nên nhớ và tìm hiểu các thông tin trước khi mua bàn để sử dụng cho được hiệu quả nhất.Không thì bạn có thể liê hệ với chúng tôi chuyên cung cấp các sản phẩm noi that hoa phat khác nhau tùy vào kích thước và mã mẫu sản phẩm mà bạn chọn lựa. Hy vong được phục vụ quý khách.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites